C/ Thomas Edison, 9 (Nave 6) Polígono Industrial Valldoriolf 08430 – La Roca del Vallés Barcelona (SPAIN)+ (34) 93 691 92 15

Servei al Client


 
Amb els instruments i serveis que subministrem busquem la plena satisfacció del client.
 
Amb aquesta finalitat, hem desenvolupat un Dept. de SAT a les nostres instal•lacions a Cerdanyola totalment autosuficient amb un equip format per enginyers i tècnics especialitzats en instruments de metrologia, a través del qual els nostres clients poden beneficiar-se de:
 

 • Consultoria de sistemes
  Els nostres especialistes l’ajudaran a trobar la solució idònia que s’adapti millor a les seves necessitats d’inspecció i de producció.
   
 • Servei Tècnic/reparacions
  Manteniments i reparacions amb recanvis originals de fàbrica per garantir que els sistemes funcionin en les millors condicions.
   
 • Calibratge amb patrons certificats UKAS
  Tots els calibratges que fem als instruments de mesura, es fan amb patrons de traçabilitat reconeguda per garantir els més alts nivells de precisió i repetibilitat del sistema. A més emetrem un certificat de calibratge amb càlcul d’incertesa segons marca la normativa d’ENAC.
   
 • Assessorament Tècnic i Formatiu
  Oferim cursos de mesura bàsics i avançats per millorar el rendiment dels instruments i també oferim cursos específics en diversos camps de metrologia.
   
 • Calibratge Primari (UKAS) de patrons de Metrologia
  Oferim el calibratge UKAS de patrons de metrologia en el camp de rugositat, errors de forma, perfilometria i alineament òptic. Aquests patrons són calibrats en el nostre Laboratori UKAS a Leicester (UK).
   
Menu