C/ Thomas Edison, 9 (Nave 6) Polígono Industrial Valldoriolf 08430 – La Roca del Vallés Barcelona (SPAIN)+ (34) 93 691 92 15

Calibratge


 
El servei de calibratge dels equips de metrologia que subministrem, és un servei fonamental dins de la nostra activitat assegurant les condicions òptimes dels instruments amb una traçabilitat reconeguda per la tranquil•litat del client referent als resultats obtinguts en els seus treballs de mesurament.
 
Tots els tècnic de TAYLOR HOBSON, S.L.U. estan qualificats per a realitzar calibracions in-situ a les màquines que venem.
 
Les calibracions que fem als instruments de mesurament, es fan amb patrons de traçabilitat per garantir els més alts nivells de precisió i repetibilitat del sistema. A més emetrem un certificat de calibratge amb càlcul d’incertesa segons marca la normativa d’ENAC.
 
A més de les calibracions dels equips de mesurament, també oferim la calibració UKAS de patrons de metrologia, en el camp de rugositat, perfilometria i alineament d´òptica. Aquest patrons son calibrats al nostre laboratori UKAS a Leicester (Regne Unit).
Menu